Door: Martijn Hoeijmans

Fullservice internetbureau Thirdwave uit Leiden is bekroond tot FD Gazelle 2017. De prestigieuze award wordt uitgereikt door het Financieel Dagblad. De award wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Thirdwave zal de award uitgereikt krijgen op 14 november in de Stadsgehoorzaal van Leiden.

Over Thirdwave

Thirdwave is een technisch fullservice internetbureau uit Leiden. Dat zich vooral gespecialiseerd heeft op technische ontwikkeling, koppelingen, front-end en security. Met een groeiend team dat binnenkort een nieuw pand zal betrekken, is groei en innovatie sterk aanwezig.

Marc Janssen, directeur van Thirdwave: “Wij zijn supertrots op deze prestatie. Voor ons is het een bevestiging dat we, samen met ons fantastische team, op de juiste weg zijn. Door middel van technologie en persoonlijke aandacht willen wij verder uitgroeien tot het meest innovatieve technisch internetbureau, met de hoogste klanttevredenheid.”

Over de FD Gazellen 2017

Bij FD Gazellen gaat het om omzetgroei en groei over langere termijn; de awards zijn een initiatief van het Financieële Dagblad, dat een jaarlijks terugkerende prijs uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ieder jaar selecteert het FD per provincie de bedrijven met de snelste omzetgroei. Deze bedrijven dingen vervolgens mee naar de landelijke hoofdprijs. Dit jaar organiseert het Financieel dagblad deze verkiezing voor de vertiende keer.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.