Creatie & Design icon

Creatie & Design

Goed ontwerp zet aan tot actie. Wij maken doordachte en doelgerichte online oplossingen.

Daarom zorgen wij voor een doordacht ontwerp dat je doelgroep overtuigt en hun vragen beantwoordt. Onze ervaring over wat online wel en niet werkt, zetten we in bij het maken van een vormgeving die geschikt is voor alle type schermen en apparaten. We ondersteunen je bij het ordenen van content, social media koppelingen en richten een CMS op maat in. Natuurlijk doen we dit ook achter de schermen netjes. Met goede html, css, php, jquery en andere handige technieken. Maar dat spreekt voor zich.

Innovatie & Interactie icon

Innovatie & Interactie

Logische, moderne en vernieuwende applicaties of websites die aanzetten tot beweging.

Een logische, moderne en vernieuwende applicatie of website. Die aansluit op de strategie van de organisatie en bezoekers of leden aanzet tot bewegen in plaats van stilstaan. Dat is hoe wij onze web oplossingen inrichten. Met de nieuwste, maar bewezen, technieken en interactie waar het nodig is. Op een veilige maar laagdrempelige manier zodat gebruikers terug komen. Slim omgaan met online mogelijkheden en integratie van bestaande systemen. Of het gaat om interne procedures of processen, of gebruikers en bezoekers in een zoektocht naar informatie, wij zorgen dat het goed komt.

Ontwikkeling & Realisatie icon

Ontwikkeling & Realisatie

Applicaties, tools en systemen waarmee je ook graag wíl werken.

Altijd en overal de applicaties voor je organisatie tot je beschikking. Facturatie systemen, online planningtools of geautomatiseerde formulieren. Wij zien een webapplicatie pas als een oplossing, als degenen die ermee mogen werken er ook mee willen werken. Uiteraard altijd op het apparaat van keuze. Dat er achter webapplicaties complexe processen schuilgaan, vinden wij fascinerend en uitdagend. De gebruiker meestal niet. Zo moet de verhouding ook liggen. Denken vanuit de gebruiker, oplossen door techniek.

Service & Support icon

Service & Support

Wanneer je website of webapplicatie door ons is ontwikkeld kan je altijd bellen of mailen. Wij helpen je bij problemen.

Wanneer je website of webapplicatie door ons is ontwikkeld kan je altijd bellen of mailen en wij helpen je. Overigens ook bij vragen of leuke ideëen. Die kunnen we dan toevoegen aan de webomgeving. Als je belt nemen we persoonlijk op, liefst nog direct een collega die precies weet hoe de website werkt. Dat praat wel zo makkelijk. Service bieden we altijd, ook bij kleinere projecten. Daarnaast kunnen we natuurlijk altijd extra afspraken maken over support, zelfs 24/7, of andere vormen van onderhoud. Van gewoon even bellen als iemand niet kan inloggen of hulp nodig heeft bij invoer van een artikel, tot actieve monitoring van complexe webapplicaties of high-traffic websites.

Koppelingen & API’s icon

Koppelingen & API’s

Wij koppelen bestaande (of nieuwe) systemen zodat informatie beschikbaar is waar het moet.

Simpeler gezegd: wij koppelen bestaande (of nieuwe) systemen zodat informatie dáár gebruikt wordt en beschikbaar is waar het moet. Automatisch of op aanvraag. Content of data is beschikbaar waar en wanneer je wil, vanuit een centraal punt voor eenvoudig beheer.

Advies & Project management icon

Advies & Project management

Uw informatie slim beschikbaar stellen aan iedereen binnen uw organisatie die het nodig heeft.

In je organisatie is veel kennis bij collega’s aanwezig en over verschillende systemen verspreid. Belangrijke kennis. Over producten, over klanten en over processen bijvoorbeeld. Je wilt die informatie beschikbaar stellen aan alle medewerkers die het nodig hebben. Vanuit een centrale plek. De ontwikkeling van zo’n systeem vereist betrokkenheid van verschillende afdelingen binnen een organisatie. Bovendien staat of valt het succes van een systeem met de acceptatie door gebruikers. Daarom kijken we eerst naar de daadwerkelijke informatiebehoefte binnen je organisatie. Ook inventariseren we de kennisbronnen die al beschikbaar zijn. Vervolgens bouwen we een slim systeem, waarbij iedereen bij de informatie kan op de manier die hij wil. Bij het inrichten van kennisintensieve systemen is ook beveiliging een belangrijke factor. Wij nemen beveiliging serieus in alle lagen van onze systemen. Wij kennen de valkuilen en weten hoe je die moet voorkomen.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.