Over ons

Wij zijn Thirdwave, een fullservice internetbureau, gevestigd aan het Schuttersveld in Leiden. We hebben diepgaande kennis van de (on)mogelijkheden van het web.

Onze missie:

  • Ontsluiten van kennis via slimme online oplossingen
  • Interactieve tools en software voor professionals
  • Veiligheid, betrouwbaarheid en integriteit

Online informatie komen we overal tegen en gebruiken we iedere dag. Thuis, op het werk, via sites die we bezoeken, aanmeldingen en registraties die we doen, communities waar we lid van zijn of apps die we regelmatig gebruiken. Data is nu zo vanzelfsprekend dat niemand bewust is wat er qua techniek en creatie zowel voor als achter de schermen voor nodig is. Wij zijn dat wel.

Thirdwave zorgt er namelijk voor dat jouw informatie veilig en overzichtelijk beschikbaar is door sterke visuele interactie designs te combineren met internet intelligence en data integratie. Wij zijn zeg maar, The Beauty én The Brains op online gebied. Waarbij creativiteit en functionaliteit elkaar versterken. We zien drempels vooral als uitdagingen en vernieuwende, disruptive technieken direct als nieuwe mogelijkheden.

Een corporate website, een campagne, een eigen community of een complexe webapplicatie, voor elk complex communicatie vraagstuk hebben wij als fullservice internetbureau een passende oplossing die aansluit op jouw strategie. Kortom, wij zorgen dat het goedkomt. Zowel aan de voor- als achterkant van een webomgeving of oplossing. Want dat is wat wij doen. Elke dag weer.

Contact

Thirdwave B.V.
Schuttersveld 9
2316 XG Leiden

071 - 512 03 43
info@thirdwave.nl

KvK 50054856
BTW nr. NL 822518582.B01
NL10 ABNA 0539 1790 51
Thirdwave is partner van:
iso-27001

ISO 27001 certificaat

Wij stellen ons tot doel om te handelen als een organisatie die te allen tijde streeft naar tevreden klanten, continuïteit en het vertrouwelijk en integer omgaan met klantinformatie. Wij voldoen daarbij aan de geldende wet- en regelgeving. Om dit te verder te kunnen realiseren hebben wij een managementsysteem opgezet, waarin alle kritische momenten op het gebied van informatiebeveiliging zijn geborgd. Bovendien voldoet dit managementsysteem aan de eisen van de ISO 27001:2013 norm, zodat de werking van dit managementsysteem ook door onafhankelijke partijen kan worden geverifieerd en bevestigd. De externe audit is uitgevoerd door BSI waardoor wij trots kunnen uitdragen te werken volgens deze norm van informatiebeveiliging. Het toepassingsgebied voor het managementsysteem is: “Ontwikkelen en beheren van interactieve communicatie en softwaresystemen voor online communities, webapplicaties en websites.”

Wilt u meer informatie over onze certificering of advies over uw eigen informatieveiligheid?
Neem contact met ons op!

Kennismaken?

We kunnen bij jullie langskomen, of jullie bij ons. Telefonisch een oriënterend gesprek is ook geen probleem.
We zijn benieuwd wat we voor je kunnen betekenen.

Deze website maakt gebruik van cookies