Altijd inzicht in bezoekers en hun PE verplichting

Met een app eenvoudig bezoekers van je evenement, bijeenkomst of seminar meten. Iedereen kan nu een evenement organiseren waarbij de registraties automatisch in de administratie of CRM worden verwerkt.

QR code

Scannen

Wanneer een lid zich inschrijft voor een evenement via de website, genereren we direct een unieke QR-code voor de combinatie van de persoon en het evenement. Deze QR-code wordt dan direct in de bevestigingse-mail geplaatst die wordt gestuurd bij het inschrijven. We hebben een Android App ontwikkeld die middels een light-weight API de gescande QR-codes controleert. Nadat een code is gescant, werken wij direct de gegevens bij in het CRM pakket. Daar is realtime zichtbaar wie wel of niet aanwezig is bij een event.

Review

Certificaat

Na uitchecken en uitscannen bij een event wordt automatisch een mail verstuurd met het registratiebewijs en het aantal behaalde punten. Ook wordt een link naar een persoonlijke review van het evenement meegestuurd. Een deelnemer kan optioneel een certificaat of bewijs van deelname downloaden in de besloten profielomgeving op de website.

Android app

Android app

Een speciaal ontwikkelde Android app kan eenvoudig door ieder lid of beheerder van een evenement worden gedowload om bezoekers te registreren. Met een slimme koppeling worden beschikbare evenementen ingeladen om te gebruiken.

Certificering

Certificering

Doordat bezoekersregistratie realtime inzichtelijk is kan een organisatie nog beter en vooral eenvoudiger voldoen aan de eisen van Permanente Educatie en Certificering.

Gemak

Gemak

De procedure en de app zorgen voor gemak. Iedereen van de organisatie of vereniging kan nu een evenement organiseren zonder veel registratie vooraf. Bezoekerslijsten, handmatig intekenen en maken van certificaten behoren tot het verleden.

Integratie

Integratie

De app is in de basis gekoppeld aan het Bolt CMS en de Communibase CRM maar kan geintegreerd worden met diverse applicaties of systemen. De app is daarmee voor ieder evenement snel inzetbaar.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de Bezoeker registratie Scan App?

Wij nemen graag contact met je op om je verder te helpen.
Laat hieronder je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.