PvIB

Registratie Scan app

Het Platform voor Informatiebeveiliging (PvIB) wilde een geautomatiseerde bezoekersregistratie procedure ontwikkelen. Het gaat hierbij om een proces vanuit de aanmelding voor een evenement op de website tot aan de registratie van de fysieke aanwezigheid op de locatie van het evenement. PvIB heeft Thirdwave gevraagd een voorstel te doen voor de ontwikkeling en inrichting van deze procedure.

Communibase koppeling

Android app

Wanneer een lid zich inschrijft voor een evenement via de website, genereren we direct een unieke QR-code voor de combinatie van de persoon en het evenement. Deze QR-code wordt dan direct in de bevestigings e-mail geplaatst die nu al wordt gestuurd bij het inschrijven.

De App (Android) controleert, middels een light-weight API, de gescande QR-codes waarbij diverse status codes bestaan. Nadat een code is gescant, werken wij direct de gegevens bij in Communibase. Daar is dus realtime zichtbaar wie wel of niet aanwezig is bij een event. Natuurlijk zijn die gegevens ook na een evenement nog beschikbaar in Communibase.

pvib-scan-app-01
pvib-scan-app-02
pvib-scan-app-03
pvib-scan-app-04

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze case

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.