Interactie en activatie van uw community

Een standaard app voor verenigingen, of andere organisaties. De app wordt in de Appstores gepubliceerd zodat die direct voor leden of geïnteresseerden te installeren is. De app bestaat in de basis uit openbare content die vanuit het CMS wordt ingeladen. Het CMS vormt daarmee een multi-publish platform dat content niet alleen in de website toont maar ook in een app. De app bestaat uit nieuwsberichten, events, agenda en actualiteiten. Ook algemene contentpagina's hebben een plek in de logische navigatie.

Een eigen app

Voor verenigingen

Leden zijn gewend om informatie te krijgen op alle beschikbare media. Ze zijn niet dagelijks te vinden op een website van hun branchevereniging maar gebruiken wel dagelijks diverse nieuws apps. Hierdoor is een app snel een uitkomst om leden ook daar te bedienen. De beschikbare content kan verdeeld worden over de beschikbare media waarbij nieuws, actualiteit en interactie in de app gepositioneerd kan worden. Door het toevoegen van push berichten kan eenvoudig een bericht worden gestuurd naar leden bij relevante nieuwe informatie of andere updates.

Interactie

Voor leden

Naast de openbare content kan de app worden uitgebreid met een besloten deel. Leden kunnen inloggen met de bestaande accountgegevens om een interactief deel te ontsluiten. In het besloten deel kunnen reacties worden geplaatst, een prikbord ontsloten of vragen worden gesteld aan collega's. Vanuit een interne ledenlijst kan informatie over leden of commissies worden opgezocht. Ook organisaties die een Permanente Educatie richtlijn hebben kunnen hier in het besloten deel aanvullende functies voor inrichten. Opleidingen en registraties zijn daarmee snel en altijd snel bij de hand.

App

App

De verenigingen app wordt per organisatie ingericht en in de Apple Appstore en Google Playstore gepubliceerd.

Multi Publish

Multi Publish

Doordat de app gevoed wordt vanuit een CMS of redactie systeem kan content eenvoudig worden gepubliceerd op het gewenste medium.

Pushberichten

Pushberichten

Pushberichten worden standaard beschikbaar vanuit het CMS. Eenvoudig kan een bericht worden gestuurd over nieuws of actualiteit die direct bij leden wordt ontvangen.

Activatie

Activatie

De app zorgt direct voor een actievere community. Leden hebben snel en direct toegang tot actuele items, kunnen reageren en interactie wordt gestimuleerd.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de Verenigingen App?

Wij nemen graag contact met je op om je verder te helpen.
Laat hieronder je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.