Inspectie app met dashboard

Maak verschillende checklists voor verschillende typen inspecteurs. Hiermee heeft iedere inspecteur zijn eigen specifieke checklists op zak. Bereid de lijsten eenvoudig voor vanuit het management dashboard en distribueer deze gemakkelijk naar de mobiele applicaties van gebruikers.

VGM/VCA

Richtlijnen

Vanuit de VGM/VCA richtlijnen hebben wij een online VGM-Dashboard ontwikkeld. Hiermee beheert u eenvoudig uw inspecties, vestigingen en vragenlijsten. Ook voert u makkelijk rapportages en analyses met een handomdraai uit met de uitgebreide filter- en sorteer mogelijkheden. Hoewel de applicatie in eerste instantie voor VGM/VCA compliance is ontwikkeld leent deze zich echter ook voor andere richtlijnen. Wij bespreken graag de flexibele mogelijkheden.

VGM checklist

Dashboard applicatie

De applicatie die in eerste instantie gemaakt is voor de VCA/VGM richtlijnen is gebaseerd op de VGM app waarin data wordt verzameld. Deze data wordt op dit moment middels een webservice omgezet naar een pdf rapportage en data wordt gestuurd naar het dashboard. Naast het feit dat de data daarmee beschikbaar is in het dashboard om rapportages mee te maken kan een beheerder zelf bepalen welke data en statistieken gemaakt dienen te worden. Alle inspecties vanaf de werkvloer worden daarmee centraal verzameld en opgeslagen voor inzicht en structuur.

Aangezien de structuur van inspecties en verzamelen van informatie vanuit vragenlijsten generiek inzetbaar is kan de applicatie breed ingezet worden voor andere vormen van compliance en kwaliteitsmanagement.

Rapportage

Overzicht

In het dashboard kunnen handmatig rapportages en statistieken gemaakt worden. Aangezien de data uit de app per onderdeel en in detail beschikbaar is kan middels filters en selecties een rapportage gemaakt worden. De manager kan zelf onderzoeken aanmaken en uitzetten onder medewerkers. Een onderzoek bestaat uit een vragenlijst met dynamische velden. In de huidige checklist kunnen ook gevaarlijke situaties, foto's en acties worden vastgelegd zodat een juiste analyse van de inspectie wordt vastgelegd.

App

App

De app is de centrale invoer voor iedere inspecteur of vragenlijst. Flexibele inspecties kunnen worden gekozen en uitgevoerd volgens het werkschema van de organisatie.

Api

Api

Een slimme API zorgt voor een veilige communicatie van data tussen de app en het dashboard. Per vragenlijst worden alle gegevens in de applicatie opgeslagen voor overzicht en analyse.

Data opslag

Data opslag

Al onze data wordt opgeslagen in een datacenter met een ISO27001 certificering.

Gebruikers

Gebruikers

Vanuit het dashboard kunnen gebruikers ingesteld worden op diverse niveaus zodat een organisatie de juiste medewerkers inzet voor de juiste inspecties.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de Checklist App met dashboard?

Wij nemen graag contact met je op om je verder te helpen.
Laat hieronder je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.