Van Doorne

The Dutch Legal Angle app

The Dutch Legal Angle app biedt snel inzicht in de essentie van het Nederlands Recht. Deze app blijft zich ontwikkelen als een uitgebreide navigatie-tool voor het Nederlandse juridische landschap.

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 185 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren zij hun cliënten al bijna 90 jaar op de voor hen van belang zijnde expertises. De juristen van Van Doorne worden ook internationaal erkend als vooraanstaande specialisten; op hun vakgebied én in de sectoren waarin zij opereren.

Praktijk

Marketing en contact

Om de expertise van Van Doorne kracht bij te zetten en mondiaal uit te dragen is een inventarisatie gehouden over mogelijke middelen om dit te realiseren. Hierbij is gekeken naar een optimale marketingmix en centraal hergebruik van bestaande content. De app heeft als doel om juristen (verwijzers of overig geïnteresseerden) laagdrempelig contact te laten zoeken en informatie te bieden over het kennisgebied van internationale arbitrage; met daarbij specifiek de verschillen met de Nederlandse praktijk.

Kenniscentrum

Interactie met specialisaties

Zodra iemand een vraag heeft die deze Nederlandse arbitrage raakt moet de app uitkomst bieden, direct antwoorden kunnen geven, gerelateerde bronnen ontsluiten of eenvoudig een contactverzoek kunnen initiëren. De app is daarmee niet alleen een kennisinhoudelijke applicatie en bron van relevante informatie maar tevens een interactief visitekaartje om de specialisatie van het team kracht bij te zetten.

Pushberichten

Contact met gebruikers

Pushberichten kunnen sturen is belangrijk om direct contact te hebben met gebruikers. Ook kan daarmee een event of nieuwsbericht actief worden gepromoot. Een pushbericht bestaat uit een geselecteerd nieuwsbericht of pagina en aanvullende tekst. In eerste instantie wordt dit vanuit een externe web- / beheerpagina met simple push-beheeromgeving ingericht. In tweede instantie wordt gekeken of deze pushberichten direct vanuit Episerver CMS kunnen worden verstuurd.

1579520460_app-01
1579520460_app-02
1579520460_app-03
1579520460_app-04
1579520460_app-05
app-07
1579520460_app-06
app-08

De essentie van het Nederlands recht in een intuïtieve app!

Jappe Roos

Van Doorne

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze case

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.