OVAL

OVAL maakt duurzame inzetbaarheid werkend

OVAL staat voor vitaliteit, plezier, ontwikkeling en perspectief in werk. Samen met u. Iedere dag weer. Fit en met plezier naar het werk gaan; iedereen is er zo langzamerhand van overtuigd dat dit belangrijk is. Werkgevers en werkenden investeren daarom steeds vaker in duurzame inzetbaarheid. Maar hoe doe je dat? Hoe kom je van mooie doelstellingen tot concrete acties? OVAL en haar leden maken duurzame inzetbaarheid werkend. Zo draagt OVAL bij aan de inzetbaarheid van werkend Nederland.

De 5 waarborgen van OVAL
  1. Gegarandeerd toegevoegde waarde op duurzame inzetbaarheid. OVAL-leden maken heldere afspraken over de dienstverlening (werkzaamheden, resultaten, planning en kosten).
  2. De klant voorop. De OVAL-leden hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel en meten deze periodiek.
  3. U werkt met professionele dienstverleners die investeren in de deskundigheid van hun medewerkers.
  4. Uw gegevens zijn veilig. Er worden hoge eisen gesteld aan privacy en beveiliging van persoons- en medische gegevens. De interne processen zijn op orde.
  5. Klachten worden serieus opgepakt. Ieder lid van OVAL volgt de gedragscode, beschikt over een eigen klachtreglement en is aangesloten bij de geschillenregeling.
1578571274_oval-desktop
1578571274_desktop-vervolg
Stories

Indrukwekkende verhalen

OVAL publiceert indrukwekkende verhalen van haar leden op de website. Deze verhalen tonen de beginselen en haar committment om de 5 beginselen in praktijk te volgen. De stories bieden een mooie inkijk in de praktijk en geven verdieping aan de content.

Op basis van diverse categorieën kan een contenttype worden geplaatst waarin een verhaal het best tot uiting komt. Gekoppeld aan de zoekfunctie naar dienstverleners en een interactie om vragen te stellen bieden Stories niet alleen goede inhoudelijke content maar toont het ook de expertise van OVAL als kenniscentrum.

mobiel-big
mobiel-screen-01
mobiel-screen-02
mobiel-screen-06
mobiel-screen-05
mobiel-screen-03
mobiel-screen-04

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze case

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.