NRVT

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen. NRVT registreert vastgoedtaxateurs op persoonlijke titel en zorgt voor eenduidige gedrags- en beroepsregels en reglementen. NRVT houdt daarbij toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels, reglementen en Permanente Educatie en borgt daarmee de kwaliteit van de geregistreerde taxateurs.

NRVT

De klant

Ieder jaar beoordelen taxateurs voor miljarden aan vastgoed, zoals woningen, kantoren, bedrijfspanden, ziekenhuizen en scholen. Vastgoedwaarderingen moeten daarom objectief en onafhankelijk tot stand komen en worden uitgevoerd door gekwalificeerde taxateurs, die handelen op basis van erkende regels en richtlijnen. In het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs vindt u die gekwalificeerde taxateurs: Register-Taxateurs.

De vraag

Relevanter communiceren

Bij de realisatie van de nieuwe website gaat het om verdieping van de activiteiten van de NRVT, meerwaarde bieden aan taxateurs en de zichtbaarheid van NRVT in de markt vergroten. Leden en overige stakeholders zijn gewend om op diverse manieren én op verschillende apparaten (mobiel, tablet enz.) websites te bezoeken. De huidige website was hiervoor niet meer optimaal geschikt en op het gebied van interactie was winst te behalen. Wij hebben vanuit onze expertise een nieuwe interactieve community gerealiseerd.

Vind een taxateur

Zoeken

Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs is een organisatie van, voor en door taxateurs. De taxateurs zelf staan vakinhoudelijk aan het roer. Door de ontwikkeling van een slimme nieuwe zoekfunctie worden taxateurs in Nederland beter gevonden. Niet alleen biedt de website daardoor een nieuwe kennispropositie voor de vereniging maar biedt het ook commerciële kansen voor leden.

Doelstellingen

Relevantie en activatie

Met de vernieuwde website wil het NRVT de volgende doelstellingen bereiken:

 1. Vindbaarheid en relevantie verbeteren
  Het actief promoten (social) of interactief maken van bestaande content (wet- en regelgeving / kennisbank) zal, samen met een nieuwe contentstrategie, de vindbaarheid laten verbeteren en de zichtbaarheid van NRVT vergroten.
 2. Interactie verbeteren en aanpassen look & feel
  De vormgeving wordt aangepast naar een hedendaagse look & feel waarbij de nieuwe huisstijl van NRVT als uitgangspunt dient. De nieuwe website zal beschikbaar zijn op alle mobiele devices en de gebruiker ondersteunen bij de actuele contentbehoefte.
 3. Beheer en procedures vereenvoudigen
  De website wordt tevens voorzien van een nieuw CMS (Bolt CMS), waarmee alle content en functionaliteiten eenvoudig beheerd kunnen worden. Middels dit CMS is meer workflow beheersing mogelijk zodat redactie sneller structuur kan aanbrengen in content om meer focus op de inhoud en verspreiding te kunnen leggen.
nrvt-desktop-01
nrvt-desktop-03
nrvt-desktop-02
nrvt-desktop-04

Kennisbank

Vernieuwend relevant

In de website en het CMS worden een aantal functies ingericht die de beschikbare regelgeving en praktijkhandreikingen beter gaan ontsluiten. Het NRVT had de wens om de inhoud van de huidige documenten (PDF’s) actiever te gebruiken in de overige content of als relatie in communicatie. De volgende vier functies zorgen samen voor een pragmatische maar flexibele inrichting voor deze wens:

 1. Reglementen invoer
 2. Begrippenlijst
 3. Verklarende content
 4. Slimme kennisbank
nrvt-mobiel-01
nrvt-mobiel-06
nrvt-mobiel-07
nrvt-mobiel-02
nrvt-mobiel-05
nrvt-mobiel-03
nrvt-mobiel-04

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze case

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.