KBvG

Corporate website en community

Voor de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders hebben wij naast de publieke website een ledenomgeving ontwikkeld waar iedere gerechtsdeurwaarder besloten informatie, wet- en regelgeving, actualiteiten en andere voor hen relevante informatie kan vinden.

Doelstelling

Vindbaarheid en relevantie

De content en bestaande online autoriteit van de KBvG zal in eerste instantie blijven zorgen voor een goede SEO positie. Technische toevoegingen zullen deze positie ondersteunen. Hierbij valt te denken aan responsive design zodat de website op alle devices (mobiel en tablet) optimaal te lezen is én door Google op de gewenste manier wordt geïndexeerd. Ook wordt een logischere URL-opbouw gemaakt voor juiste indexering en eenvoudige linkbuilding met externe of interne verwijzingen naast de relevante content. Na lancering kan een nieuwe analyse worden gemaakt van bezoek en gebruik van de website.

Design

Conceptualisatie en vormgeving

De vormgeving wordt aangepast naar een hedendaagse look & feel waarbij de huisstijl van de KBvG als uitgangspunt dient. Tijdens het project wordt op basis van eigen kennis en een bezoekersanalyse een nieuwe indeling gemaakt op basis van relevantie en de informatiebehoefte van bezoekers. De vormgeving gaat gepaard met een duidelijker interaction design zodat bezoekers ondersteund worden bij het gebruik van de website. Dit interaction design ziet, naast esthetiek, mogelijk ook op extra interactie met bezoekers. De bezoekers zijn te definiëren in een aantal groepen waar vanuit een expliciete customer journey wordt bepaald.

mob-01
mob-03
mob-06
mob-04
mob-02
mob-05
mob-07
Beheer

Centralisatie en gemak

De website is voorzien van een nieuw CMS (Bolt CMS), waarmee alle content en functionaliteiten eenvoudig beheerd kunnen worden. Middels dit CMS is meer workflow beheersing mogelijk zodat redactie sneller structuur kan aanbrengen in content om meer focus op de inhoud en verspreiding te kunnen leggen. Bovendien zal de redactie hiermee beter ondersteund worden om vanuit een standaard structuur (content- en redactie strategie) de hoeveelheid content te stroomlijnen en te publiceren.

1599757792_homepage
desktop-02
Kenniscentrum

Content delen

De bibliotheek en daarmee het kenniscentrum is een belangrijk onderdeel in de website en besloten deel voor leden. De beschikbare bron aan informatie biedt de website een unieke kennispositie. Voor leden is het daarom extra relevant online informatie te raadplegen, voor algemene bezoekers wordt de website een vindplaats voor relevantie en maatgevende informatie en richtlijnen. De content, artikelen, onderzoeken, whitepapers enz. zijn dus onder te verdelen in openbare en besloten informatie.

De oude website nieuwsvandeweek.info bevatte specifieke content voor actualiteit en inhoudelijke relevantie voor de beroepsgroep. Deze content wordt in de nieuwe opzet integraal onderdeel van de openbare en besloten website en zal ook vanuit SEO oogpunt bijdragen een een goede vindbaarheid en autoriteit van KBvG.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze case

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.