Bouwinvest

Wijs met uw woning

U woont in een huis van Bouwinvest, sinds kort of al een tijdje. U maakt van uw huis een thuis door te klussen, verven, vloer leggen etc. Of uw levenssituatie verandert, waardoor u wilt verbouwen. Wijs met uw woning geeft uitleg, spelregels en tips voor grote en kleine veranderingen in uw woning.

Aanpassingen

Voor veilig en comfortabel wonen

In sommige gevallen kan een eenvoudige aanpassing van uw woning er voor zorgen dat u veel veiliger en met meer comfort woont, nu en in de toekomst. Samen met de gemeenten zorgt Bouwinvest dat u zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Daarom besteden we extra aandacht aan veilig en comfortabel wonen. Het kan namelijk gebeuren dat uw situatie verandert, waardoor u in uw eigen huis zaken tegenkomt die voor ongemak zorgen. Aanpassingen om comfortabeler te kunnen wonen zijn bedoeld voor iedereen: jong en oud.

Applicatie

Interaction design en techniek

De applicatie bestaat uit intuïtieve weergave van categoriëen of verhalen uit de praktijk waarmee de opties en mogelijkheden per ruimte (en aanpassingen) worden getoond om huurders eenvoudig inzicht te geven in de mogelijkheden.

Thirdwave was verantwoordelijk voor het gehele concept, (interaction) design en technische ontwikkeling.

1578567074_desktop-01
1578567075_desktop-02

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze case

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.