Maak het bezoekers makkelijk met deze webtools

Het nut van uw website hangt af van de praktische toepasbaarheid van uw content. Thirdwave is een voorstander van rekenmodules en andere middelen waarmee uw website specifiek toegesneden antwoorden zal opleveren voor de gebruiker.

Slimme formulieren betekenen dat uw nabewerking minimaal zal hoeven te zijn, bij voorkeur hoeft er zelfs helemaal geen nabewerking te zijn. Logica in de formulieren, aangevuld met intelligente controles, zorgen dat het invullen prettig is voor de gebruiker én voor u.

Slimme formulieren

Validatie

Formulieren worden veelal onderschat. Niet alleen de velden in het formulier maar ook de afhandeling van ingevoerde data moet de juiste aandacht krijgen. Door de AVG is dit nog eens extra belangrijk geworden zodat alleen de nodig gegevens worden uitgevraagd en opgeslagen. Een belangrijk onderdeel binnen een formulier is validatie. Per veld kijken wij naar de gewenste validatie van gegevens. Hierdoor wordt invoer makkelijker en sneller. Geboortedata bestaan bijvoorbeeld uit een standaard format en emailadressen hebben ook altijd een @. Samen met de klant kijken wij naar de velden, gegevens en gewenste manier van opslag.

Veilige opslag

Verwerking

Na opslag van gegevens worden deze verwerkt. Dit kan zijn direct in het CMS, de externe bron of gekoppelde applicaite. Op basis van geldende business rules bespreken wij de benodige verwerking zodat gegevens juist worden opgeslagen. Vanuit onze ISO27001 certificering kijken we bijvoorbeeld naar de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens invoer; met uiteindelijk de opslag van deze data. Tijdens het formulier of webtool kunnen interacties worden toegevoegd om de gebruiker te helpen met invullen of uitbreiden van kennis.

Juiste velden

Juiste velden

Per webtool of formulier bespreken wij de juiste velden, die de AVG volgen, en nodig zijn om het proces te volgen. De juiste velden worden in een logisch volgorde geplaatst om de gebruiker de juiste en snelle afhandeling te bieden.

Validatie

Validatie

Velden kunnen vaak gevalideerd worden om snelle en juiste invoer te garanderen. Gegevens worden daarmee juist en volledig opgeslagen in het bronbestand.

Data opslag

Data opslag

Al onze data wordt opgeslagen in een datacenter met een ISO27001 certificering.

Encryptie

Encryptie

Gegevens en opgeslagen informatie, zeker ook beveiligde gegevens zoals wachtwoorden, worden met een encryptie opgeslagen zodat deze niet zomaar ontsleuteld kunnen worden.

Meer informatie?

Wil je meer weten over webtools en slimme formulieren?

Wij nemen graag contact met je op om je verder te helpen.
Laat hieronder je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.