Geef uw nieuwe medewerkers een zachte landing

Opgezet als toepassing voor preboarding ontstaat hier het 'warme bad' voor uw nieuwe medewerker. Tijdens de periode tussen ondertekening van de arbeidsovereenkomst en de eerste dag wordt prettige en nuttige informatie geboden in de vorm van korte videos. De omgeving kan natuurlijk ook ondersteunend werken tijdens de selectiefase en is ook inzetbaar tijdens de onboarding vanaf de eerste werkdag. Beheren van de omgeving kost HR weinig tijd of moeite.

Selectie en onboarding

Uw nieuwe medewerker

Thirdwave biedt een omgeving aan waarin aan nieuwe medewerkers relevante informatie geboden kan worden. Naast video´s van je nieuwe collega's ook zaken als employer branding videos, en specifieke informatie voor de nieuwe medewerker.

Dit kan ingezet worden tijdens de selectiefase om op die manier de kennismaking te vergemakkelijken en de aantrekkelijkheid van het bedrijf te verhogen.

Tijdens de preboardingfase, tussen ondertekening en eerste werkdag, kunnen hier video's getoond worden die geselecteerd zijn op de nieuwe rol/functie.

Vanaf de eerste werkdag kan dit verder aangevuld worden met functiespecifieke instructies en e-Learning.

HR

Het beheer

De eenvoudigste vorm van beheer bestaat uit een samenwerking waarbij HR toeziet en autoriseert. De vacaturehouder controleert de selectie van de video's voor de nieuwe collega, de medewerkers maken zelf korte video's waarin ze zichzelf presenteren, HR verifieert en laat de informatie toe in de database. Hierdoor is er ook geen conversie of grote inrichting nodig: iedere volgende vacature vult het systeem verder aan.

Uiteraard kan dit ook uitgebreider worden ingericht met professionele cameramensen, studio's en scripts, ondertiteling of nasynchronisatie. Thirdwave kan u verwijzen naar partijen die deze diensten bieden.

Onboarding

Onboarding

Iedere medewerker een zachte landing bij een nieuwe organisatie. Geen spanning meer op de eerste werkdag en je kent al je collega's al.

Snelle integratie

Snelle integratie

Niet alleen heb je je nieuwe collega's al kunnen zien, ook ben je meer op de hoogte van de werkomgeving, afdeling en algemene processen. Je kan dus direct aan de slag.

Eenvoud

Eenvoud

De basis van videoboarding is eenvoud en focus op video. Dus vooral je collega's ontmoeten tijdens de eerste fase van je nieuwe baan. Natuurlijk zijn er extra functies die bijdragen aan een complete oriëntatie.

Beheer

Beheer

Beheer van de omgeving gebeurt door HR professionals én door medewerkers zelf. Iedereen kan zijn eigen video beheren en aanpassen zodat de informatie juist en actueel blijft.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Videoboarding?

Wij nemen graag contact met je op om je verder te helpen.
Laat hieronder je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.