Uw redactie als multi-publish team

Publiceren gaat over kanalen en gaat over over juistheid, tijdigheid en volledigheid van content. Gecontroleerd en eenvoudig publiceren via de gekozen kanalen - print, websites, epub of nieuwsbrieven. Zorgen dat publicaties tijdig klaar zijn en zorgen dat alle onderdelen volledig zijn op het moment van publiceren - tekst en beeld, maar ook aanvullende onderdelen als samenvattingen en zoektermen. Door toevoeging van ruime zoekmogelijkheden blijven uw publicaties bijdragen aan het verspreiden van kennis.

Redactie als proces

Publiceren

De redactiesystemen die Thirdwave implementeert ondersteunen het door u gedefinieerde proces: de juiste stappen in de juiste volgorde. En daarmee wordt de voortgang inzichtelijk en kunt u bijsturen als dat nodig is. De productie én de controle worden op deze manier zekergesteld. Alle materialen worden veilig opgeslagen en zijn eenvoudig terug te vinden. We ondersteunen uw auteurs met hulpmiddelen die goed aansluiten op het publicatieproces. Door toepassing van templates gaan de kosten per pagina omlaag.

Voortgangsbewaking

Redactie als manager

Het totstandbrengen van een publicatie, zelfs voor een enkel kanaal, kan al snel een complexe groep handelingen opleveren. Door inzicht te bieden in de voortgang van de verschillende stromen, helpt Thirdwave de redactie met het bewaken van deadlines.

Het toewijzen van kanalen aan content is zeer eenvoudig door de toepassing van de templates per kanaal. Een organische website die gevoed wordt door diverse bronnen kan worden neergezet als kenniscommunity. Hiermee kunnen al snel de volgende doelen bereikt worden:

  1. Verbreding en versteviging van kennispositie (met slimme Google vindbaarheid)
  2. Overgang van alleen ‘bibliotheek’ (halen) naar ook ‘ontmoetingsplein voor kennis en deelnemers’ (halen en brengen)
  3. Meer “value-for-money” creëren door persoonlijker en slimmer content aanbod
  4. Bieden van relevante content met de juiste timing (op het juiste moment)

Met onze partner PublishOne en Addata denken wij graag mee over de mogelijkheden van slimme redactie oplossingen. Bekijk dus ook https://www.publishone.nl/  en https://www.addata.nl/

Optimalisering

Optimalisering

Dankzij onze rijke ervaring in het stroomlijnen van redactionele processen en een schat aan tooling, kunnen wij voor elk project de gewenste oplossing ontwikkelen, gecombineerd met componenten uit onze bestaande tooling.

Overzichtelijk aanbod

Overzichtelijk aanbod

De gebruiker moet in één blik kunnen zien wat de website hem te bieden heeft, zodat hij snel de relevante stappen kan nemen. Dit betekent dat er enerzijds een heldere en aansprekende structuur geboden wordt door het inrichten van een logische maar flexibele navigatie.

Dynamisch zoeken

Dynamisch zoeken

De gebruiker op de website krijgt een slimme zoekfunctie aangeboden met als techniek ElasticSearch; enerzijds wordt gezocht op de informatie over de website en de organisatie, anderzijds worden kennisdocumenten vanuit gekoppelde bronnen geraadpleegd. Per bron worden specifieke zoekfilters aangeboden, zodat de gebruiker het zoekresultaat kan verfijnen door te filteren.

Logisch

Logisch

De website wordt voorzien van een nieuw interaction design waarbij alle bronnen opnieuw worden geplaatst in een logische interface. De interface zal samen met een moderne vormgeving én slimme pagina’s bijdragen aan het snel kunnen vinden van gewenste documenten en content.

Meer informatie?

Wil je meer weten over redactiesystemen?

Wij nemen graag contact met je op om je verder te helpen.
Laat hieronder je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.