Uw informatie altijd veilig beschikbaar

Een vooroplopend internetbureau met ISO27001 certificaat

Informatiebeveiliging betekent ‘het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie'. Omdat Thirdwave informatiebeveiliging erg belangrijk vindt zijn wij daarom als vooroplopend Internetbureau ISO27001 gecertificeerd. Hierdoor garanderen wij dat uw data veilig is bij ons.

De voordelen van ISO-27001

Certificering

Niet elk bedrijf mag zich ISO-27001 gecertificeerd noemen. Thirdwave is gecertificeerd voor ISO-27001 en heeft ook dit jaar de controle-audit weer gehaald. Het is aan een beperkt aantal onafhankelijke externe auditors voorbehouden vast te stellen of de aanvrager zich ook echt houdt aan de zaken die in het Information Security Management Systeem (ISMS) zijn beschreven. Het gaat hierbij om de beveiliging van informatie van Thirdwave zelf en van de klanten van Thirdwave.

ISO27001

Uw voordeel

Zakendoen met een ISO-27001 gecertificeerde partij, zoals Thirdwave, heeft voordelen voor u als ondernemer. Zoals al is aangeven, heeft het proces geleid tot een nog betere focus op de dienstverlening.

De partners en de zakelijke klanten profiteren op bijzondere wijze van de ISO-270001 certificering. Zij zijn een wezenlijk onderdeel in complexe informatieketens, waarbij ze verantwoordelijk zijn internet informatie beschikbaar te stellen en verwerken.

Net als Thirdwave zelf komen zij steeds vaker in contact met afnemers die op hun beurt eisen stellen aan de kwaliteit en vooral veiligheid. Voor alle onderdelen van de dienstverlening waarbij de partners gebruik maken van de diensten van Thirdwave, kan nu worden aangetoond dat die voldoen aan hoge en internationaal erkende eisen.

ISMS

ISMS

Een belangrijke schakel in de ISO27001 certificering is het hebben en onderhouden van een Information Security Management System (ISMS). Hiermee geeft Thirdwave aan dat het informatiebeveiling goed gedocumenteerd heeft.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Doordat informatiebeveiling zo belangrijk is voor Thirdwave ontwikkelen wij al onze website, webapplicaties, community's en online toepassingen steeds weer opnieuw met de beste beveiling waar nodig.

Data opslag

Data opslag

Al onze data wordt opgeslagen in een datacenter met een ISO27001 certificering.

Totale keten

Totale keten

De gehele keten wordt door Thirdwave continue gemonitord op het gebied van Informatie beveiliging.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Informatie Beveiliging?

Wij nemen graag contact met je op om je verder te helpen.
Laat hieronder je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.