Website voor uw evenement

Wij merken dat er voor veel van onze klanten een jaarlijks event is dat een belangrijk moment is - zo belangrijk dat het een eigen online positie verdient binnen het totale landschap.

Thirdwave ontwikkelt hiervoor specifieke websites - met of zonder aanmeldprocedures, met of zonder bezoekerregsitratie, binnen of buiten de bestaande website, met of zonder ondersteuning door een aparte mailing of nieuwsbrief of wat u verder nog nodig acht.

Het is in feite een speciale campagne om uw event zo goed mogelijk te presenteren.

Events en permanente educatie

Registratie en verwerken

Bij veel klanten, ledenorganisaties en brancheverenigingen is een jaarlijks event een belangrijk deel van de contentkalender. Leden worden gemobiliseerd om aanwezig te zijn en strategische voortgang wordt besproken. Ook worden veelal seminars, bijeenkomsten of andere events georganiseerd die niet alleen bijdragen aan de actieve community maar ook mogelijk onderdeel zijn van de Permanente Educatie. Wij zorgen daarom dat de eventwebsite integraal onderdeel is van de bestaande website. Natuurlijk met een uniek design maar met geïntegreerde procedures.

Aanmeldingen kunnen met onze scanapp worden geregistreerd en verwerkt. Data wordt meteen in de ledenadministratie of CRM verwerkt zodat eventueel ook certificaten automatisch worden verzonden. Onze klanten kunnen zich focussen op de inhoud van het event waarbij wij zorgen voor een gestroomlijnd proces van content distributie en verwerking van gegevens.

Beheer en integratie

Content delen

In het bestaande Content Management Systeem (CMS) wordt een aantal modules en opties beschikbaar gemaakt voor het beheren van de content van de event website. Het is dan mogelijk om bijvoorbeeld de nieuwsberichten te delen tussen beide websites. Vanuit een multi publish gedachte is een event website daarmee niet meer een losstaand probleem maar een integraal onderdeel van de reguliere content structuur.

Voor specifieke content zoals het programma, de sprekers en de sponsoren worden in het CMS nieuwe modules ingericht. Voor alle pagina’s is hier ook mogelijk om de teksten flexibel te beheren en afhankelijk van de fase van het event (aankondiging, voorloop of start) te wijzigen.

Zie bijvoorbeeld European Label Forum 2020, een event van FINAT

Integratie

Integratie

Wij integreren de belangrijke processen van het event met de CRM applicatie, ledenadministratie of beheeromgeving van content.

Uniek design

Uniek design

Een event is uniek en daarom de website ook. Met een aansprekend design en logische interactie moet de website aanzetten tot activiteit. Meebewegen in de sfeer van de organisatie en de inhoud van de bijeenkomst.

PE online

PE online

Gegevens, registratie en vewerking van data is belangrijk onderdeel van het achterliggende proces. Registratie van PE punten, toesturen van bezoekerslijsten en afhandeling van registratie volgens een gautomatiseerd proces.

Slimme tools

Slimme tools

Bij een event kan naast de website meegedacht worden over extra slimme tools die bijdragen aan het succes van de bijeenkomst. Van een scanapp, webtools, stem applicatie of lokale bijeenkomsten via een app.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Event websites?

Wij nemen graag contact met je op om je verder te helpen.
Laat hieronder je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.