Meer halen uit je Drupal omgeving

Haal meer uit je online ambities met een gebruiksvriendelijke converterende website die aansluit op jouw business.

Een website ontwikkel je voor nu en voor de toekomst. Je wilt een boodschap overbrengen, voor je eigen organisatie en voor je doelgroep. Of het nu gaat om leads, conversie of een andere vorm van interactie. Wij helpen je met de juiste oplossing op basis van het open-source CMS Drupal. Toegankelijk voor iedereen, los van plaats, tijd, (mobiel) device of beperking. Schaalbaar en makkelijk aanpasbaar aan jouw online ambities.

Nieuwe website

Drupal 8 website of webapplicatie?

Snel een nieuwe corporate website, webapplicatie of multisite nodig? Wij ontwikkelen deze binnen Drupal 8 binnen de gestelde deadlines. Na een strategische voorbereiding en het maken van een ontwerp binnen jouw huisstijl, gaan we direct voor je aan de slag. Geïnteresseerd? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Website upgraden

Upgrade naar Drupal 8?

Heb je al een website maar wil je deze graag binnen Drupal 8 voortzetten? Geen probleem! Wij helpen je bij het upgraden van je huidige website naar Drupal 8. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

API-first Focus

API-first Focus

Drupal biedt rijke integratiemogelijkheden voor je backoffice, e-mail, marketing automation of CRM. Zo wordt content gescheiden van presentatie, waardoor mobiele apps, ERP-systemen en andere toepassingen gebruik kunnen maken van de content die je website biedt.

Top User Experience

Top User Experience

Drupal is mobile-first opgezet en biedt ruime ondersteuning voor responsive design templates. Zo kun je een brede doelgroep bedienen, los van tijd, plaats of (mobiel) device. Zo garandeer je een naadloze user experience voor klanten en gebruikers.

ISO 27001 Compliance

ISO 27001 Compliance

Drupal biedt een bewezen, veilig applicatie framework waar robuuste, bedrijfskritische applicaties op kunnen draaien. Hierdoor kiest Thirdwave voor Drupal, als ISO27001 gecertificeerd internet bureau.

Multisite & Meertaligheid

Multisite & Meertaligheid

Drupal biedt zeer veel mogelijkheden om meerdere websites te beheren in verschillende talen waarmee businessunits, labels, landen en campagnes los van elkaar kunnen draaien op één en het hetzelfde platform.

Ook Drupal?

Geïnteresseerd over de mogelijkheden van Drupal?

Wij nemen graag contact met je op om je verder te helpen.
Laat hieronder je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.