De BlackOffice formule

Het CRM platform is ontwikkeld op Open Source moderne technieken waarbij alle kennis van ledenadminstratie beheer samenkomt. We leggen geen regels op aan jouw administraties maar bieden een volledig flexibel in te richten omgeving. Het groeit met je mee, integreert met externe tools of biedt snel en eenvoudig inzicht in alle dagelijkse processen van jouw organisatie.

CRM software

Platform

Onze CRM software is écht gemaakt door verenigingen. Op basis van jarenlange ervaring met andere pakketten is een slim maar flexibel platform ontwikkeld. BlackOffice is echt gemaakt op basis van de wensen van diverse andere verenigingen. Uit ervaring blijkt dat de standaard functies al veel processen voor je kunnen regelen. Met de integraties of externe pakketten geeft het alle flexibiliteit. Geen regels, volledig flexibel en altijd schaalbaar.

  • Gratis proberen
  • Persoonlijk contact
  • Veilig en flexibel
  • Schaalbaar
  • Diverse integraties
  • Eenvoudig in gebruik
ISO 27001

AVG proof en veilig in alles wat we doen

Veiligheid en privacy is natuurlijk cruciaal, zeker voor een platform waarin je jouw ledendata gaat opslaan. Wij ontwikkelen CRM platform op basis van ISO 27001 richtlijnen waaronder concrete AVG richtlijnen. Wil je hier meer zekerheden over afspreken? Geen probleem, samen met de andere klanten en verenigingen zijn we altijd beschikbaar om de beste oplossing te bieden.

Ledenadministratie

Ledenadministratie

Heb je één of meerdere administratie, alles kan in onze omgeving. Eenvoudig beheer van basis gegevens of flexibele velden. Jij bepaalt welke data je wil opslaan.

Communicatie

Communicatie

Vanuit je administratie kan je direct berichten sturen naar leden, met een factuur of een aankondiging voor een evenement. Snel en eenvoudig contact met je community.

Permanente Educatie

Permanente Educatie

Met het geïntegreerde certificeringsdossier kan je jouw procedure voor bijscholing vastleggen. Leden hebben inzicht in hun punten of opleidingen, beheerders kunnen eenvoudig overzichten inzien over de ingestelde termijnen.

API

API

De applicatie en alle administraties zijn volledig ontwikkeld op basis van API’s. Hiermee kunnen externe ontwikkelaar gegevens wijzigen of kan jij informatie delen met andere pakketten.

Over jouw administratie en CRM

Persoonlijk contact

Wij werken graag direct met je samen. Dus geen online formulieren maar persoonlijk contact. In een gesprek laten we zien waarom we BlackOffice hebben gemaakt en waarom het zeker ook voor jou geschikt is. Ook onze support afdeling is altijd direct en persoonlijk te benaderen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over BlackOffice?

Wij nemen graag contact met je op om je verder te helpen.
Laat hieronder je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met updates, trends, projecten en tips.