Vakmedianet

Vakbase Platform

Vakmedianet heeft Thirdwave gevraagd een complexe online webomgeving te ontwikkelen waarmee collecties als online kennisbank worden ontsloten. De onderliggende processen worden daarin volledig geautomatiseerd, de inhoud van beschikbare informatie wordt volledig ontsloten in responsive communities en deze communities worden gekoppeld aan de marketingdatabase.

Met enkele clicks kan een uitgever eenvoudig een nieuwe kennisbank website publiceren. Deze website bevat niet alleen unieke en selectief samengestelde content maar is ook zeer slim doorzoekbaar en biedt de gebruiker alle handvatten om de content en inhoud te bekijken. Vakmedianet heeft vorige week de DDMA Customer Data Award gewonnen waarmee wordt aangetoond dat zij op een zeer intelligente en bewuste manier bezig zijn met het toepassen van diensten en producten aan de juiste doelgroepen. Thirdwave werkt met veel plezier mee aan een nóg betere customer experience.

Vakmedianet bereikt 900.000 professionals in het Nederlandse bedrijfsleven met voor hen relevante vakinformatie op het juiste moment. Dagelijkse actualiteit online, op mobiele platforms en via email-alerts. Hoogwaardige achtergrondinformatie in toegankelijke magazines. Diepgang op events en congressen. En persoonlijke ontwikkeling in op maat gemaakte opleidingen. Daarmee biedt Vakmedianet een breed pakket aan goede en betrouwbare vakinformatie. Informatie die altijd zorgvuldig is gericht op de informatiebehoefte van individuele professionals in tal van branches.

Bekijk online
Deze website maakt gebruik van cookies