Driestar BV

Projectwebsite Vastgoed

Midden in het historische Jutphaas zijn 61 luxe vrije sector appartementen gerealiseerd. Alle appartementen beschikken over een ruime woonkamer met een moderne keuken, 2 slaapkamers, badkamer met toilet en een royale buitenruimte. De oppervlakten varieren van 73m2 t/m 80 m2, met huurprijzen vanaf € 860,- per maand exclusief € 35,- servicekosten.

Inmiddels zijn de opleveringen gestart en hebben de eerste bewoners de sleutel in ontvangst mogen nemen. Er wordt al druk geklust, onderling kennisgemaakt en op de balkons staan al fleurige lente bloemen.

Al gekeken naar het beschikbare aanbod en een leuke woning gevonden? Schrijf je dan zo snel mogelijk in via het inschrijfformulier.

Nieuwsgierig naar de appartementen? Kom langs op het open huis. De modelwoning Mgr. G.W. van Heukelumstraat 1-17 is iedere oneven week op woensdag geopend van 16:00 uur t/m 18:00 uur, zodat je zelf het comfort kunt ervaren. Zodra je staat ingeschreven, kunnen we uiteraard je gewenste voorkeur van binnen bekijken.

Op nog geen 50 meters afstand van het complex bevindt zicht de kade van het Merwedekanaal met een passantenhaven en prachtig uitzicht over het landgoed Rijnhuizen met de theekoepel. Jutphaas is een en al historie: Fort Jutphaas, St. Nicolaaskerk, Kerkveld, Kasteel Rijnhuizen en het voormalig gemeentehuis van Jutphaas.

Wij ontwikkelden alle onderdelen van de website. Van design tot realisatie. Niet alleen het logo, de huisstijl werd doorgevoerd in het bouwbord, flyers en bewoners informatie. De website is op een slimme manier gekoppeld aan het makelaarssysteem zodat woningaanbod op één plek ingevoerd kan worden.

Deze website maakt gebruik van cookies