Ferax Vastgoed

Ferax Vastgoed corporate website

De consument weet niet meer weet waar hij met zijn geld heen moet om op een veilige manier te beleggen. Banken vergoeden nauwelijks rente. De spaarrente haalt niet eens het tarief van de belastinghefffing over vermogen en aandelenmarkten zijn instabiel. Woningen geven doorgaans een stabiel rendement. Dave van Helsdingen en Paul Vernooijs zien veel mogelijkheden om voor particulieren interessante beleggingen in vastgoed aan te kopen en vervolgens te beheren. Een klassieke win-winsituatie. De combinatie van hun beider ervaring en kennis is een goed fundament voor een weloverwogen beleggingsstrategie.

De spaarrente is vrijwel nul en jongeren staan te springen om woonruimte. Beleggen in vastgoed met goed te verhuren kamers en studio's geeft een uitstekend rendement. Veel mensen zien op tegen de rompslomp van zelf te beleggen en te verhuren. Ferax doet dat voor de investeerders en keert de volledige winst uit aan investeerders, die met winstdeling beleggen.

Voor Ferax Vastsgoed hebben wij de totale website ontwikkeld inclusief design, interactie en achterliggende beheerprocessen. Ook is het logo opgefrist dat aansluit bij de hedendaagse beeldcultuur. De website is ontwikkeld op Bolt CMS met daarbinnen een formulieren straat en SEO geoptimaliseerde content.

Deze website maakt gebruik van cookies