Berghauser Pont

OmgevingswebPRO

Voor Berghauser Pont Publishing hebben wij een viertal kennisbanken (portals) ontwikkeld. Deze kennisbanken worden gevoed vanuit het redactiesysteem van Diskad Concepts. Wij hebben de gebruikerservaring en techniek voor optimale usability ingericht waarbij het doel is om vanuit een basisstructuur sneller meerdere kennisbanken over een specifiek thema in te richten.

Omgevingsweb is het grootste kennisportal op het gebied van omgevingsrecht. De website biedt maandelijks aan 40.000 mensen uit het vakgebied het laatste nieuws, vragen & antwoorden en actuele bewerkingen van jurisprudentie. Op een kritische en onafhankelijke manier wordt bericht gegeven van de actualiteiten binnen het omgevingsrecht. De Nieuwsbrief Omgevingsweb bereikt dagelijks de 8.000 meest actieve lezers. Naast nieuws en achtergronden draagt Omgevingsweb ook informatie over via webinars, workshops en congressen.

Ook is het voor iedereen in het veld mogelijk om mee te discussiëren op de website, het forum of de social media kanalen. De LinkedIn groep is één van de meest actieve binnen het vakgebied met ruim 9.000 actieve deelnemers.

Toegang tot alle actualiteiten en discussies is vrij toegangelijk voor een ieder in het vakgebied. Professionals die dieper en actiever op de materie willen ingaan kunnen lid worden van Omgevingsweb Professional.

Bekijk online
Deze website maakt gebruik van cookies